Prenočišča


KAPACITETE

 

Tistim, ki želite prenočiti, je na voljo 22 postelj v 9 sobah kategorije ***. Sobe so opremljene s kopalnico s tušem, TV in brezžično internetno povezavo. Zajtrk Vam postrežemo v gostilni, vsak dan od 7. do 9. ure oziroma po predhodnem dogovoru.


OPOMBE:
– Zajtrk je vključen v ceni.
– Turistična taksa ni vključena v ceno in znaša 1,27 € na osebo na dan.
– Brezžična internetna povezava je brezplačna.
– Brezplačno zasebno parkirišče je na voljo brez predhodne rezervacije.
– Otroci do 4. leta starosti bivajo brezplačno, če uporabljajo ležišče s starši.
– Radi imamo živali, vendar hišnim ljubljenčkom vstop v sobe ni dovoljen.
– Sobe so klimatizirane.
 

DODATNA PONUDBA


IZPOSOJA KOLES
Za aktivni oddih vam priskrbimo tudi kolesa v sodelovanju s kolesarskim centrom Smole. Trgovino in servis vodi Jože Smole, nekdanji član jugoslovanske kolesarske reprezentance na Olimpijskih igrah v Seulu 1988. Kolesarski center Smole poskrbi za primerno kolo in čelado. Predhodna rezervacija se lahko opravi direktno preko telefona 07 / 337 98 00 ali pa preko nas.


MASAŽA
Našim gostom nudimo tudi masažo telesa. Storitev se izvaja v gostovi sobi. Potrebna je predhodna rezervacija. Storitev se plača direktno izvajalcu, ki vso potrebno opremo prinese seboj. Kontakt: Aleš Terček s.p., t.: 040 / 313 743 ali 040 / 606 893


PEDIKURA
Gostom je na voljo tudi izkušena pedikerka. Storitev se opravlja v salonu Jožica Struna s.p. Lokacija: Ratež 36. Salon se nahaja 1 km od gostilne Vovko. Obvezna predhodna najava. Kontakt: Jožica Struna, t.: 041 386 765 Frizerski salon Sašo se nahaja neposredni bližini, 100 metrov od gostilne Vovko. Obvezna predhodna najava. Kontakt: 07 / 30 85 843.